Professioneel werkplaatsgereedschap voor de nautische
vakman én de veeleisende doe-het-zelver!

LEVENSLANGE GARANTIE*

SP Tools Nautic Line

Welkom op de website van SP Tools Nautic Line: het professionele werkplaats gereedschap dat speciaal is samengesteld voor een aantal speciale doelgroepen:

 • De nautische vakman
  Als uw watersportbedrijf onderhoud, reparatie en/of revisie uitvoert, is professioneel gereedschap onontbeerlijk!
 • De watersportwinkel
  Nooit geen gereedschap meer uitlenen, maar echt goed gereedschap verkopen!
 • De veeleisende doe-het-zelver met een boot of schip
  Aan boord wilt u alleen echt goed gereedschap waarop u kunt vertrouwen!

Over ons

SP Tools Nautic Line is een onderdeel van Botenman Watersport.                                                                                                     
Wij constateerden een gebrek aan goed gereedschap in de watersportwinkel, en dit terwijl de watersporter geregeld behoefte heeft aan goed gereedschap. 

Tevens hoorden wij geregeld dat klanten uit de jachthaven even een stuk gereedschap komen ‘lenen’. Dit met alle risico van dien (zien we dat ooit terug, wanneer en in welke staat?).
Los van deze ‘schade’ is het een misgelopen kans op omzet! Daarom hebben wij de SP Tools Nautic Line ontwikkeld!

Voor gebruik in uw eigen werkplaats hebben wij de mogelijkheid om de gereedschapskarren, trolley’s en kisten te voorzien van uw eigen bedrijfslogo of een foto naar wens!
Tot slot hebben wij een aantal extra producten in het assortiment die speciaal zijn gericht op het werk in een werkplaats en/of voor op locatie.

Over SP Tools

Het merk SP Tools beschikt wereldwijd over een uitstekende reputatie in het ontwikkelen van professioneel en duurzaam gereedschap van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Al meer dan 40 jaar lang is SP Tools voorloper op het gebied van ontwerp en fabricage van luchtgereedschap, handgereedschap en elektrisch gereedschap. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor duurzaam professioneel gebruik. Wij streven naar de ontwikkeling van de beste producten door te luisteren naar en te voldoen aan de eisen van de professionele vakman.

Wat ons onderscheidt van de rest, is het brede scala en de bewezen kwaliteit van onze producten.
Al onze producten zijn ergonomisch gebouwd, duurzaam en van uitstekende kwaliteit en beschikken over een modern design waardoor de gereedschappen gemakkelijk en aangenaam zijn in gebruik. Dit garandeert een snelle en efficiënte manier van werken wat uiteindelijk tijd en geld bespaart.

Kortom SP Tools Nautic Line biedt u een uitzonderlijk kwaliteitsproduct met een levenslange garantie (op handgereedschap) voor een eerlijke prijs.

SP Tools Geschiedenis

 • 2016 Oprichting exclusieve watersport gereedschap lijn: SP Tools Nautic Line in samenwerking met Botenman Watersport
 • 2013 40-jarig bestaan
 • 2013 Oprichting Europees verkoopkantoor in Nederland (SP Tools Europe)
 • 2010 Introductie nieuwe lijn SP Tools electrisch gereedschap
 • 2007 Oprichting verkoopkantoor Shanghai
 • 2006 Introductie nieuwe lijn SP Tools handgereedschap
 • 1996 Opening nieuw kantoor Tokio
 • 1990 Oprichting SP Tools Inc. USA
 • 1988 Start verkoopkantoor Australië
 • 1985 Naamswijziging Shinano Pneumatic naar SP Air Inc
 • 1982 Oprichting verkoopkantoor en service center USA
 • 1976 Oprichting verkoopkantoor Tokio
 • 1973 Oprichting Shinano Pneumatic in Nagano Japan, producent SP Air Tools

Garantie

SP Tools Nautic Line handgereedschap: Levenslange garantie 

SP Tools Nautic Line handgereedschap is gedekt tegen fabricagefouten en/of gebruik van defecte materialen. Deze garantie geldt niet voor overbelasting, foutief gebruik, misbruik en normale slijtage. Het SP Tools Nautic Line handgereedschap is ontworpen en vervaardigd voor specifieke doeleinden en dient ook alleen voor die betreffende doeleinden te worden gebruikt. In alle andere gevallen vervalt het recht op garantie. Claims dienen altijd te worden voorgelegd aan Botenman Watersport. Zij zijn gerechtigd te oordelen of de claim terecht is.

Niet onder deze garantie vallen:
 • alle gereedschapskisten, karren en trolley's: 12 maanden garantie
 • alle meetapparatuur: 12 maanden garantie
 • alle accu aangedreven gereedschappen: 24 maanden garantie
 • alle luchtgereedschappen: 12 maanden garantie
 • slijtagegevoelig gereedschap (borstels, beitels, snij en zaaggereedschap): geen garantie
SP Tools Nautic Line gereedschapskisten, karren en trolley's: 12 maanden garantie 

SP Tools Nautic line gereedschapskisten, karren en trolley's zijn gedekt tegen fabricagefouten en/of gebruik van defecte- en/of foute materialen. Deze garantie geldt niet voor overbelasting, foutief gebruik, misbruik en normale slijtage. Gereedschapskisten, karren en trolley's zijn ontworpen en vervaardigd voor specifieke doeleinden en dienen ook alleen voor die betreffende doeleinden te worden gebruikt. In alle andere gevallen vervalt het recht op garantie. Claims dienen altijd te worden voorgelegd aan Botenman Watersport. Zij zijn gerechtigd te oordelen of de claim terecht is.

SP Tools Nautic Line meetapparatuur: 12 maanden garantie 

SP Tools Nautic Line meetapparaten zijn gedekt tegen fabricagefouten en/of gebruik van defecte- en/of foute materialen. Deze garantie geldt niet voor overbelasting, foutief gebruik, misbruik en normale slijtage. Ook vallen eventuele batterijen buiten de garantie. Voor meetapparatuur kan specifieke kennis noodzakelijk zijn. Ondeskundig gebruik valt niet onder de garantie. Alle meetapparaten zijn ontworpen en vervaardigd voor specifieke doeleinden en dienen ook alleen voor die betreffende doeleinden te worden gebruikt. In alle andere gevallen vervalt het recht op garantie. Claims dienen altijd te worden voorgelegd aan Botenman Watersport. Zij zijn gerechtigd te oordelen of de claim terecht is.

SP Tools Nautic Line accugereedschap: 24 maanden garantie 

SP Tools Nautic Line accugereedschap is gedekt tegen fabricagefouten en/of gebruik van defecte- en/of foute materialen. Deze garantie geldt niet voor overbelasting, foutief gebruik, misbruik en normale slijtage. Voor accugereedschap kan specifieke kennis noodzakelijk zijn. Ondeskundig gebruik valt niet onder de garantie. Alle accugereedschap is ontworpen en vervaardigd voor specifieke doeleinden en dient ook alleen voor die betreffende doeleinden te worden gebruikt. In alle andere gevallen vervalt het recht op garantie. Accessoires vallen niet onder deze garantie. Claims dienen altijd te worden voorgelegd aan Botenman Watersport. Zij zijn gerechtigd te oordelen of de claim terecht is.

SP Tools Nautic Line luchtgereedschap: 12 maanden garantie 

SP Tools Nautic Line luchtgereedschap is gedekt tegen fabricagefouten en/of gebruik van defecte- en/of foute materialen. Deze garantie geldt niet voor overbelasting, foutief gebruik, misbruik en normale slijtage. Voor luchtgereedschap kan specifieke kennis noodzakelijk zijn. Ondeskundig gebruik valt niet onder de garantie. Alle luchtgereedschap is ontworpen en vervaardigd voor specifieke doeleinden en dient ook alleen voor die betreffende doeleinden te worden gebruikt. In alle andere gevallen vervalt het recht op garantie. Accessoires vallen niet onder deze garantie. Claims dienen altijd te worden voorgelegd aan Botenman Watersport. Zij zijn gerechtigd te oordelen of de claim terecht is.

Waarom zou ik kiezen voor SP Tools Nautic Line?

FAQ – Frequently asked questions

Waarom zou ik kiezen voor SP Tools Nautic Line?
 • Kwaliteit tegen een eerlijke prijs:
  Het professionele werkplaatsgereedschap van SP Tools Nautic Line is kwalitatief hoogwaardig en kent een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Oftewel: een fantastisch product tegen een eerlijke prijs!
 • Voor de watersport:
  Het SP Tools Nautic Line gereedschap is meervoudig verchroomd waardoor het corrosie en zeewater werend is en derhalve bij uitstek geschikt voor gebruik binnen de watersport! 
 • Presentatie:
  Het oog wil ook wat! SP Tools Nautic Line onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie ook door de 'looks'! Het zier er eerlijk gezegd gewoon prachtig uit!
 • Breed assortiment:
  SP Tools Nautic Line is van zichzelf al zeer uitgebreid en voorziet nagenoeg in elke behoefte. Mocht er behoefte zijn aan zeer specifiek gereedschap, dan kunnen we terug vallen op het enorme assortiment aan professioneel gereedschap van SP Tools.
 • Personalisatie:
  De gereedschapskarren en kisten kunnen wij voorzien van uw eigen foto en/of logo. Voor een nog eigentijdsere en professionele uitstraling!
Hoe werkt die 'levenslange garantie'?

Eigenlijk heel eenvoudig. Is er handgereedschap defect? Heeft u het gereedschap 'normaal behandeld' en gebruikt voor het doeleinde waarvoor deze gebruikt dient te worden en waarvoor deze ontwikkeld is? Neemt u dan contact met ons op. U stuurt het stuk gereedschap aan ons op en wij beoordelen of het defect onder de garantieregeling valt. Indien dit zo is ontvangt u een nieuw exemplaar. Zo simpel werkt het!

Kan ik als particulier ook gereedschap van SP Tools Nautic Line kopen?

Jazeker! Als fervent doe-het-zelver en/of booteigenaar die echt goed gereedschap aan boord wenst te hebben, adviseren wij juist om gereedschap van SP Tools Nautic Line aan te schaffen! Voor dealeradressen, zie onderaan de pagina pagina het overzicht van verkoop punten & dealers van SP Tools Nautic Line.

Waarom kan ik als particulier niet rechtstreeks bij jullie kopen?

Verkoop van SP Tools Nautic Line gaat altijd via de geselecteerde dealers. Zij hebben het assortiment op voorraad, kunnen u adviseren en kennen de producten! Wij zelf leveren alleen aan de vakhandel!

Kan ik als particulier ook een foto van mijn boot of schip op de gereedschapskar of kist laten plaatsen?

Jazeker! Als u de uitstraling wilt personaliseren is dit een fantastische optie! Vraag uw dealer om meer info!

Waarom zou ik als bedrijf de gereedschapskar of kist laten personaliseren?

Heel eenvoudig: voor een nog exclusievere, herkenbare en professionelere uitstraling!

Kan ik ook gereedschap van SP Tools aanschaffen welke niet binnen de Nautic line valt?

Als professional kunt u dat zeker. Wij informeren u hier graag over!

SP Tools Nautic Line verkooppunt / dealer worden?

Wij zijn continu opzoek naar dealers die onze producten net zo enthousiast in de markt zetten als wij zelf. samen maken we SP Tools Nautic Line groter als vooraanstaand gereedschap merk op de Nederlandse watersportmarkt. Bent u een watersport gerelateerd bedrijf en wilt u verkooppunt / dealer worden van SP Tools Nautic Line? Stuurt u ons dan een email met de bedrijfsgegevens naar: info@botenman.nl of info@sptoolsnauticline.nl en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderstaand vind u een overzicht van verkooppunten & dealers van SP Tools Nautic Line:

 • ABK Watersport                       Plaats: Grootebroek                   Website: www.abk.nl
 • Aanhanger Shop                        Plaats: Alphen aan den Rijn    Website: www.aanhangershop.nl
 • Botenman Watersport          Plaats: Volendam                          Website: www.botenman.nl
 • Boot Totaal                                   Plaats: Zaltbommel                      Website: www.boottotaal.nl
 • Boottrailer Shop                        Plaats: Alphen aan den Rijn    Website: www.boottrailershop.nl
 • Delta Marina B.V.                      Plaats: Kortgene                            Website: www.deltamarina.nl
 • DW-Allround                               Plaats: Wijdenes                           Website www.dw-allround.nl
 • Jetboats.eu                                   Plaats: Nijkerk                                Website: www.jetboats.eu
 • Joosten Watersport                Plaats: Enkhuizen                          Website: www.joostenwatersport.nl
 • Jachtservice Volendam         Plaats: Volendam                           Website: www.jachtservicevolendam.nl
 • Just Marine                                  Plaats: Heerhugowaard             Website: www.justmarine.nl
 • Lengers Yachts                           Plaats: Muiden                                Website: www.lengersyachts.com
 • Maritiem 24                                 Plaats: Nijkerk                                 Website: www.maritiem24.nl
 • Reddingstation Warder        Plaats: Warder                                Website: www.reddingstation.nl
 • RX5                                                   Plaats: Alphen aan den Rijn     Website: www.rx5.nl
 • Vanclaes B.V.                                Plaats: Alphen aan den Rijn     Website: www.vanclaes.com
 • Vonhof B.V.                                   Plaats: Harderwijk                         Website: www.vonhofbv.nl
 • 4Nautic                                           Plaats: Nijkerk                                  Website: www.4nautic.nl

Onderstaand vind u een overzicht van verkooppunten & dealers van SP Tools Nautic Line:

 • ABK Watersport                       Plaats: Grootebroek                   Website: www.abk.nl
 • Aanhanger Shop                        Plaats: Alphen aan den Rijn    Website: www.aanhangershop.nl
 • Botenman Watersport          Plaats: Volendam                          Website: www.botenman.nl
 • Boot Totaal                                   Plaats: Zaltbommel                      Website: www.boottotaal.nl
 • Boottrailer Shop                        Plaats: Alphen aan den Rijn    Website: www.boottrailershop.nl
 • Delta Marina B.V.                      Plaats: Kortgene                            Website: www.deltamarina.nl
 • DW-Allround                               Plaats: Wijdenes                           Website www.dw-allround.nl
 • Jetboats.eu                                   Plaats: Nijkerk                                Website: www.jetboats.nl
 • Joosten Watersport                Plaats: Enkhuizen                          Website: www.joostenwatersport.nl
 • Just Marine                                  Plaats: Heerhugowaard             Website: www.justmarine.nl
 • Lengers Yachts                           Plaats: Muiden                                Website: www.lengersyachts.com
 • Jachtservice Volendam         Plaats: Volendam                           Website: www.jachtservicevolendam.nl
 • Maritiem 24                                 Plaats: Nijkerk                                 Website: www.maritiem24.nl
 • RX5                                                   Plaats: Alphen aan den Rijn     Website: www.rx5.nl
 • Vanclaes B.V.                                Plaats: Alphen aan den Rijn     Website: www.vanclaes.com
 • Vonhof B.V.                                   Plaats: Harderwijk                         Website: www.vonhofbv.nl
 • 4Nautic                                           Plaats: Nijkerk                                  Website: www.4nautic.nl